Netherlands
Valuta:
  Gratis levering vanaf €150     30 dagen geld terug garantie
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
Voertuig Levering Retourbeleid We hebben altijd aangedrongen op dezelfde dag van de orde, natuurlijk, het principe van de levering de volgende dag, op de belasting van personen, welke voedingsspanning 1-3 dagen over te dragen. Tijdens het transport, waarschijnlijk 7-15 dagen.

U moet de transportation.Right van terugtrekking We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid te betalen. 5 dagen na het pakket, je moet ons te accepteren. wisselkoersbeleid voordat u geniet van eenvoudige terugkeer, moet u contact opnemen alvorens terug te keren het afleveradres om het item terug te keren naar ons. Alle items teruggestuurd naar ons moeten niet worden gedragen, gewijzigd of gewassen Original Hun conditie, alle labels.

We kunnen niet terug naar / niet om de naam te veranderen ,: zoals onjuiste schoenen, ik hou niet van het project. Zorg er dus voor het formaat dat project cargo en wat ze willen.

annuleren
Als u wilt dat uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice voordat u. Sorry, we kunnen de bestelling niet te annuleren, als het wordt verscheept. Bedankt voor uw begrip. Als je erop wilt u uw bestelling te annuleren, Let op: het terugkeerbeleid.

Uw tevredenheid is ons streven. Wij bieden een uitgebreid terugkeerbeleid aan u. Voor het retourneren van de goederen, Neem contact met ons eerst om uw probleem te bespreken. Het merendeel van de tijd, we zijn in staat om technische ondersteuning aan het probleem op te lossen, moet je niet om iets terug te sturen. Als er onherstelbare gebreken met de goederen, kunt u garanderen dat je wilt terugkeren naar het project in ruil Ze gaven ons onze reparatie of vervanging van 12 maanden, neem dan contact op met onze klantenservice, ontvangt u het bericht later. Geef uw naam en ID.All om items terug moeten in hun oorspronkelijke staat worden gehouden. Niet dragen, gewijzigd of gewassen, alle tags gekoppeld, Je moet de terugkeer kosten, transportkosten, de aankoop kosten.
Copyright © 2020 www.devywevy.com. Powered by Skechers Schoenen online
Uw ipadres is: 3.235.66.217     schoenen skechers , skechers dames , skechers laarzen , skechers herenschoenen , skechers zwart , skechers slippers